Mycket belysande citat från en skribent på Flashback...

"Vi får skylla på Internet, mobiler etc, för förr i tiden så hade dom som sket i skolan inte så mycket anledning att skriva nånting. Och då slapp vi andra se eländet. Men nu skriver dom också en massa, och saboterar vår fina svenska med sina ohyggliga påhitt."

Så oerhört på pricken!

Kommissarie Jansson?

Jaha ja... provfilmning på c/o Jones ännu en gång. Spela poliskommissarie i två av ett antal kommande filmer... man får ju inte sprida information om vad kommande reklamfilmer handlar om, så mer ska jag förstås inte säga...

Men jag är onekligen inne i ett stim med när det gäller provfilmningarna just hos c/o Jones, de två senaste jag gjorde där var ju
Fleurop och Zycomb...


Besked runt måndag-tisdag nästa vecka. Den lycklige som blir utvald får två inspelningsdagar vecka 15, och 15.000 spänn i lön. Det gör ju inte så mycket heller... :-D

Elmätarbyte - precis när det var överenskommet att det skulle ske... inte...

Byte av elmätare här i huset... vid själva bytet bryts strömmen kort i någon minut...

Kan vara ganska bra att få ha kontroll över när det sker, så man kan ha t ex datorn avstängd i förväg och inte behöva sitta och gissa under hela vecka 12 och 13 när plötsligt den senaste kvartens arbete kan försvinna för att det är dags för det där mätarbytet..

En dator mår ju t ex betydligt bättre av att stängas av som den ska och inte bara genom att strömförsörjningen till den plötsligt upphör.

Så jag ringer Eltel Networks kundtjänst och framför att det vore trevligt om man kan ha något slags koll på när det sker och kunna anpassa sig till det. "Visst, inga problem, vi kan notera att de ska ringa dig och kolla innan de bryter strömmen eller boka en tid för när det görs just hos dig".

Bra. Ja tack, gärna!

Visst.

Kunde man lita på det?

Mja, någonstans i någon annan tidszon var det tydligen fredag mellan 13 och 15 för ganska precis 20 minuter sedan...

Suck.

Datorn behövde inkonsekvenskontrolleras när den startade igen när strömmen kom tillbaka.

Jag har förlorat arbete lite här och var i program som var öppna.

Jag borde förbanne mig både skicka en faktura och rätteligen göra polisanmälan, jag tycker det under aktuella omständigheter borde vara bedrägeri, hemfridsbrott, egenmäktigt förfarande och förargelseväckande beteende - de har ju gjort mig förbannade!

Fy i helvete vad trött jag blir på hur man fan i mig aldrig kan lita på något själv när man har med företag att göra!

Vad nu då?

Jaha ja... Nu får man plötsligt se helt nya bud, idag heter det att "Beck 24" har galapremiär, "Den svaga länken", och de tre avslutande filmerna, "Den japanska shungamålningen", "Det tysta skriket" och "Guds namn" kommer på DVD under sommaren och hösten.

"I Guds namn", som är den riktiga titeln, skulle ju gå upp på bio påsken 2007? Det var den information vi fick när de sökte statister till den i somras. Trist att de byter vilken film som ska gå på bio!

Nåja, jag kommer kanske att synas på vita duken i Persbrandt-filmen "Gangster". Fast jag tvivlar på att jag kommer att synas, jag satt så långt bak i bild.

Ser i alla fall när jag söker runt efter ordentlig information att det definitivt är den verkliga 24:e och allra sista filmen jag är med i. Alltså är det "Beck 21" som har premiär i kväll. IMDB listar också "I Guds namn" som "season 3, episode 8" i den TV-serie de 24 Beck-filmerna officiellt är klassad som.

Man kanske skulle hugga tillbaks med avslöjandet nu, och förstöra överraskningen som vi blev tillsagda att givetvis hålla för oss själva......? *elakt flin*


Speaker i Globen!

Min rösts karriär tog ett symboliskt laddat nytt steg på söndagen, när Huddinges speaker Kenta vaknade med 39 graders feber och inte kunde vara speaker på Mitt i-cupens finaler i Globen. Eftersom jag fanns på plats var jag det bästa valet, och tillräckligt många visste att jag också är en van hockey-speaker.

Så vid sex finaler i Globen ekade Pemers röst i Sveriges nationalarena, och fina lovord om den fick jag i mängder.


Livet kändes rätt kul tills man fick se sin Zycomb-reklam idag... suuuuuuck.....

Börjar väl hämta mig igen efter värsta deppandet när jag hade sett den skiten, men... nä, jag ska inte se åt en TV som visar TV4 mer den här veckan, det där vill jag fan aldrig se mer... :o//

Såååå skönt att det bara var på TV4 och just den här veckan det var aktuellt för visning!


Nä fy fan...

...vilket taskigt - och larvigt - val de hade gjort med Zycomb-reklamen med mig. Bedrövligt larvigt gjort, och tarvligt mot mig.

Jag fick åtminstone intrycket att det var de vettiga inspelningarna av den renodlade reklamen för Zycomb och snacket om den där jämra näsflöjten och orkestern som skulle användas, men de börjar med rent övande och att jag står och tänker högt mellan vad jag upplevde som "de riktiga tagningarna", och har sedan valt en inspelning där jag drar annonstexten om nässprejen och spelar något riktigt dåligt som man inte hör över huvud taget vad det ska föreställa, trots att jag gjorde flera mycket bättre sådana inspelningar.

Skönt att jag just klippte mig så jag inte är helt lik mig... man kanske kan visa sig ute ändå... :o(

Nej, jag är verkligen besviken, jag blev så deppig och nerstämd att jag bara gick och lade mig en lång stund igen när jag hade sett det där spektaklet.

Skrev mycket mer ledsna inlägg än så här också här i bloggen, som jag åtminstone modifierar en smula nu. Men det var knäckande, sårande och gjorde ont att se! Jag tänker inte se ett dugg mer på TV4 själv på hela veckan, och tänker inte sträva efter att banda det där som minne av första gången man var med i TV-reklam på svensk TV...


Mycket besviken...


Sista dagen innan...

...det börjar vevas Zycomb-reklam med mig under en vecka på TV4... nu börjar det kännas lite nervöst, jag vet ju inte alls vad de använt, men det de kört som reklamspots på TV hittills är ju de sekvenser där folk drar det här om hur näsflöjtsorkestern har så många medlemmar tack vare sin sponsor, reklamtexten om Zycomb och slutar med något nummer på näsflöjten. Blir det bara de kör med mig borde det bli rätt uthärdligt att se spektaklet.

Blev lite mer chockad över de klipp med mig som är med i en film man kan trycka på en play-knapp och se på
www.snor.nu... *L*

Så känner man fler aspies...

Jahapp, så blev jag tipsad om www.aspergerforum.se och på några veckor fick jag till en gemensam aktivitet för "aspies" i stockholmstrakten. Idén blev dessutom så uppskattad att två av deltagarna kom in till stan utifrån Sörmland och ytterligare en ända från Skövde (!) för att vara med. Åtta pers tog en helkväll på restaurang Ming Palace vid Mariatorget, och det var ingen dum idé jag hade fått, det är nästan rörande att se en del kommentarer några av de andra skrev i forumet efteråt:

"Lustigt egentligen... med icke-aspergare behöver man vanligen ha känt varandra i typ 10 år innan man kan börja slappna av och vara sig själv. Med Aspergare går det på 10 minuter."

"Trevligt, mysigt och roligt! En utav dom trevligaste kvällarna på länge!"

"Det här var första gången jag träffade andra med AS och det var riktigt häftigt faktiskt. Känner igen vad X beskrev, det blev komfortabelt direkt trots att vi aldrig setts innan. Var inte totalt utmattad som jag brukar vara efter umgänge med andra, tvärtom var jag väldigt lugn och pigg efteråt."


Under min korta tid i forumet har också en ny förening av och för aspies, Organiserade Autister, annonserat ut sin existens på forumet, startad i Härnösand och nu begåvad med kontaktperson och lokalförening under uppbyggnad i Stockholm också... ni kan ju gissa vad den kontaktpersonen heter...

Final i melodifestivalen...

...och så sitter man här och tittar på jurypoängen.

Tanken som slår mig mest är:

Kan de inte kasta ut Sebastians ohyfsade oförskämda unga fans som varje gång han får poäng buar för att de tycker han får för låga poäng? Fjompiga jävla ungjävlar att inte ställa upp på tävlingens villkor! *grr*


...och stockholmsjuryn ger inte huddingesonen Johnson högst poäng utan till smålänningarna.

Jaja, The Ark kommer ju att vinna ändå på folkets röster, kan inte tänka mig annat.

Men det vore så klart kul att få lägga en musiknyhet på HuddingeHockey.com om ett tag... :-)

Minst andra plats vore ju något, i fjol blev han ju trea.

hits