Amelia är ute...

Först kom ett brev på Vilda... någon som gärna ville leta upp mig och skriva en rad och berätta att hon hade fått sitt prenumerationsex av tidningen... verkade inte fientligt inställd i alla fall...

Medskribenten Andreas på hockeyallsvenskan.se hade fått se sin flickväns exemplar...

Och nu natten till den 12:e är jag på Seven Eleven på Klarabergsgatan och får se att vi tre nätdejtande singelmän som blivit intervjuade är på framsidan också med rubriken VILL DU DEJTA OSS?

Jag har inte sett det utlovade egna exemplaret än, men jag hoppas det kommer idag torsdag, eller om inte annat postas idag. Drog iväg ett mail som påminnelse.

Ur innehållsförteckningen på tidningens hemsida:

"Dessutom en stor singelguide - singelexperterna menar att det går att bryta det ofrivilliga singellivet - lär dig byta tankemönster. Lär dig allt av våra coacher!"

Man får hoppas att folk i allmänhet inser kopplingen att det är de där bitarna med att lära sig byta tankemönster och singelexperternas tips som traditionellt sett pekar just mot rätt attityd vid nätdejting för att en slumpvis vald kvinnlig nätdejtare ska kunna se mig för den jag är om hon får se min sida, och går hand i hand med allt det som bara verkar "bittert" hos mig. Som sagt, se "
Sex råd för nätdejtande singlar", ett av mina tidiga inlägg här i bloggen...

Kunde kvinnor av idag i allmänhet se det romantiska och kärleksfulla som attraktivt i sig skulle det räcka långt. Problemet är att så många snarare ser sådana sidor hos en man som i sig oattraktivt. För det är ju inte den sortens män de är programmerade i reptilhjärnan att kunna interagera med.

Det är inte deras fel, och inte mitt, men det är som sagt inte jag eller andra män som jag som kan ändra på mer för att förändra helhetsbilden, det är kvinnorna vi interagerar med som måste lära sig göra en re-boot i sina system och försöka styra upp instinkterna att hänga med i vad de själva också verkligen tycker och tänker på ett rent intellektuellt plan. Det är deras instinkter som förstör för dem - och för oss romantiska omega-män... Det enda vi omega-män kan ändra på är att försöka härma alfa-männen för att bli mer lika dem. Och det är då det oftast blir riktig error och händer riktigt tråkiga saker ute i skogar och parker... Jag tycker det är fruktansvärt sorgligt.

Som sagt, vi måste alla göra det vi själva kan för att stoppa all sådan negativ utveckling. Bollen ligger i exceptionellt hög grad hos en stor del av kvinnorna själva. Och så länge så många av dem vägrar tänka sig att det kan ligga något som helst korn av sanning i detta så bäddar de för mycket fortsatta tråkigheter.

Men tillsammans kan vi ändra på det här!!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits