Blir så trött och förbannad...

...på alla PUCKON på vänsterkanten som inte kan läsa följande stycke rätt:

"Som ett led i arbetet med att stärka drivkrafterna till återgång i arbete föreslår regeringen att viktningen av arbetsinkomster vid beräkning av BTP till sjuk- och aktivitetsersatta sänks från 80 till 50 procent. Detta minskar marginaleffekterna så att det lönar sig bättre att arbeta."

Alla socialister väljer uppenbarligen att läsa som om det stod:

"Som ett led i arbetet med att stärka drivkrafterna till återgång i arbete föreslår regeringen att BTP till sjuk- och aktivitetsersatta sänks från 80 till 50 procent. Detta minskar marginaleffekterna så att det lönar sig bättre att arbeta."

Vad "viktningen av arbetsinkomster vid beräkning av" före BTP betyder vill de bara inte fatta.

Att det handlar om att ge personer i min sits rätt att behålla små inkomster vi har möjlighet att dra in vid sidan av vår sjukersättning låtsas man inte om.

Nej, det handlar om att det är den otäcka högerregeringen som vill tvinga ut ALLA sjuk- och förtidspensionärer i jobb.

Jag blir fan i mig äcklad! Själv har jag aldrig haft för vana att (låtsas?) missförstå allt från sossarna när de hade makten, jag har faktiskt bemödat mig om att lyssna och läsa för att greppa vad deras förslag handlar om.

Fy fan säger jag, när (s) styr är vi en väldigt stor minoritet i Sverige som är monumentalt missnöjda med styret, men vi har något slags social kompetens att acceptera att vi inte var en majoritet i riksdagsvalet och att det är de rödögda vi delar landet med som som vanligt mobiliserade bäst på valdagen.

Det gäller inte dem de få gånger Sverige haft en borgerlig regering.

Ta bara hur det i all vänsterinriktad historieskrivning idag heter att det BLEV kris i Sverige strax efter valet 1991...

Det enda förvånande är väl att man inte försöker ta åt sig äran av LSS och annat gott som kom från den borgerliga regeringen den gången...

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits