Och så länge det är på det här viset...

...så pågår ju en process där killar som är födda snälla och kanske aldrig alls märkt att de haft något för att vara det lär sig av att se världen omkring att det inte verkar vara snälla killar tjejer vill möta. Med allt vad det innebär. Några spårar ur så mycket att de blir "Hagamän" och "cykelmän"...!!!

Det borde tåla att tänkas på!!

Så länge så stor del av kvinnorna har i ryggmärgen att spola, dumpa, nobba, håna och förnedra oss schyssta killar, men själva oftast premierar skitstövlarna med att bli intresserade och släppa till, så lär inte antalet väldtäktsmän och hustrumisshandlare påverkas nämnvärt av kampanjer för att trumma in hos män att "Nej är alltid nej!"

Till syvende och sidst så är det mycket beteendevetenskap hos det kvinnliga könet som skulle behövas, och kanske stora kampanjer "Snälla killar är inte mesiga, de är snälla", "romantisk och kärleksfull man är inte hysteriskt desperat, han är romantisk och kärleksfull..."

Det är definitivt inte fel med något av det som görs för att nå ut till oss män, men kvinnorna måste börja ta ansvar för sin egen del i skeendet också, öppna ögonen och inse vad ni själva gör å er sida!

Spolas och dumpas skitstövlarna i stället för de snälla, så blir det på sikt skitstövlarna som dör ut....!!!!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits